Режимнo меню 18.01 - 22.01

КЕТО МЕНЮ

 

Цена за еднодневно хранене - 35 лв.

20% отстъпка за седмична пакетна цена (5 дни) - 145 лв.

 25% отстъпка за месечен абонамент (20 дни) - 520 лв.

 

 

Къде мога да поръчам?

-  На info@blagodaria.bg и на тел.: 0888 66 94 99 , 0888 69 11 69

 

До кога мога да поръчам за цяла седмица?

-  До събота на предходната седмица, отделните дни могат да се поръчват на предходния ден до 20:00 часа.

 

Колко струва доставката?

- Доставката и опаковката са НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ, като обядът и вечерята се доставят едновременно, всеки ден в пожелано от Вас време.

 

Как мога да платя?

- Плаща се при доставката, кеш, с карта или по банков път.

 

 

Понеделник, 18.01

 

Обяд:

 

Крем-супа от тиквички

(тиквички, масло „Гхи“, заквасена сметана,  хималайска сол) – 300 мл.

 

Яйца по панагюрски

(яйца, краве кисело мляко, краве сирене, зехтин,  хималайска сол – 300 гр.

 

Вечеря:

 

Виенски шницел, гарниран с рататуй

(свинско контрафиле, домат, тиквичка, патладжан, червени чушки, пресен лук, мащерка, бадемово брашно, яйце, зехтин, черен пипер, хималайска сол) – 350 гр.

 

Домати с мус от сирена

(домати,сирена,магданоз,режимен дресинг) – 300 гр.

 

Вторник, 19.01

 

Обяд:

 

Крем супа от броколи с ементал

(броколи, заквасена  сметана, масло „Гхи“,  сирене „Ементал“, хималайска сол) – 300 мл.

 

Зеленчукова мусака с кашкавал и сирене

(тиквичка, патладжан, карфиол, копър, пресен лук, краве сирене, кашкавал, чесън, черен пипер, заквасена сметана, яйца,  масло „Гхи“, хималайска сол) – 300 гр.

 

                          

Вечеря:

 

Котлет от шаран с гриловани зеленчуци

(котлет от шаран,шарлан,червена и зелена чушка,тиквичка,зехтин,черен пипер, хималайска сол) – 300 гр.

 

Салата от зеле и моркови с домашна майонеза

(зеле,морков,режимна майонеза,зехтин,черен пипер,хималайска сол) – 200 гр.

 

 

 

Сряда, 20.01

 

Обяд:

 

Рибена супа

(филе от бяла риба, зелени чушки, пресен лук, моркови, целина, карфиол, пресни домати, девесил, магданоз, зехтин, черен пипер, хималайска сол) – 300 мл.

 

 Унгарско кюфте с грилована тиквичка

(мляно месо (60 % свинско, 40 % телешко), топено сирене, червена и зелена чушка, тиквичка,  зехтин, хималайска сол – 300 гр.

 

Вечеря:

 

Омлет на фурна с броколи

(яйца, сирене, броколи, масло „Гхи“, хималайска сол) – 300 гр.

 

Гръцка салата

(домати,  белени краставици, сирене, зелена чушка, пресен лук, риган,

режимен дресинг) – 300 гр.

 

 

Четвъртък, 21.01

 

Обяд:

 

Спаначена крем супа

(спанак, масло „Гхи“, заквасена сметана, хималайска сол) – 300 мл.

 

Гръцка мусака

 (мляно месо 60 % свинско, 40 % телешко масло, патладжан,  карфиол, червена и зелена      чушка, черен пипер, масло „Гхи“, хималайска сол) – 300 гр.

 

Вечеря:

 

 Пуешко печено с пюре от целина и пъщърнак

(пуешко месо,целина, пащърнак, заквасена сметана, масло „Гхи“, черен пипер, хималайска сол) – 300 гр.

 

Салата „Айсберг“ с орехи,сушени домати,мус от авокадо и пармезан

.

 

 

 

 Петък, 22.01

 

Обяд:

 

Крем супа от гъби с манатарка

(горски гъби, заквасена сметана, манатарка , масло „Гхи“, черен пипер, хималайска сол) – 300 мл.

 

Омлет в руло от свинско контра-филе и печени домати

(свинско контра-филе, яйца, гъби, печен домат, зехтин , черен пипер,хималайска сол) – 300 гр.

 

 

Вечеря:

 

Пресен лук с яйце, сирене и кашкавал

(пресен лук, яйца, краве сирене, кашкавал, заквасена сметана, зехтин, черен пипер,    хималайска сол) – 300 гр.

 

Витална салата

(целина,цвекло,морков,лимон,зехтин,хималайска сол) – 300 гр.