Кето меню 19.10 - 23.10

КЕТО МЕНЮ

 

Цена за еднодневно хранене - 35 лв.

20% отстъпка за седмична пакетна цена (5 дни) - 145 лв.

 25% отстъпка за месечен абонамент (20 дни) - 520 лв.

 

 

Къде мога да поръчам?

-  На info@blagodaria.bg и на тел.: 0888 66 94 99 , 0888 69 11 69

 

До кога мога да поръчам за цяла седмица?

-  До събота на предходната седмица, отделните дни могат да се поръчват на предходния ден до 20:00 часа.

 

Колко струва доставката?

- Доставката и опаковката са НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНИ, като обядът и вечерята се доставят едновременно, всеки ден в пожелано от Вас време.

 

Как мога да платя?

- Плаща се при доставката, кеш, с карта или по банков път.

 

 Седмица 19.10 - 23.10.2020 г.

 

 

Понеделник, 19.10

 

Обяд:

  1. Крем супа от карфиол и червена чушка, с Фета сирене

(Карфиол, червена чушка, фета сирене, заквасена сметана, масло „Гхи“, зелен лук, черен пипер, хималайска сол) – 300 мл.

  1. Зелен фасул с маслини на фурна

(зелен фасул, пресен лук, доматена салца от пресни домати, кашкавал, маслини, чесън, копър, зехтин, черен пипер, хималайска сол) – 350 гр.

 

Вечеря:

  1. Кашкавал на фурна, гарниран със салата от краставици

(Кашкавал от краве мляко, яйца, заквасена сметана, бадемово брашно, масло ГХИ, краставици, хималайска сол, зехтин)  – 350 гр.

  1. Шопска салата с яйце

(Белена краставица, розов градински домат, пресен лук, зелена сурова чушка, маслини, трошено сирене, магданоз, яйце, режимен дресинг, хималайска сол)  – 250 гр.

 

 

 

Вторник, 20.10

 

Обяд:

  1. Супа с телешко месо

(телешко месо, зелена и червена чушка, праз лук, карфиол, зехтин, пушен червен пипер, черен пипер, хималайска сол) – 300 мл.

  1. Панирани тиквички с млечен сос

(Тиквички, режимен млечен сос със заквасена сметана, зехтин, хималайска сол, копър)– 300 гр.

 

Вечеря:

  1. Гнездо от кайма с яйце, гарнирано със зелева салата

( мляно месо – 60 % свинско и 40 % телешко, свинска мас, масло ГХИ, яйце, зеле, моркови, зехтин, песен лук, магданоз, хималайска сол ) – 400 гр

  1. Салата „Капрезе“

(домати, моцарела, босилек, зехтин, хималайска сол ) - 200 гр.

 

 

 

Сряда, 21.10

 

Обяд:   

  1. Доматена крем-супа с пресен босилек

(пресни домати, заквасена сметана, масло „Гхи“, босилек, хималайска сол) – 300 мл.

  1. Печено свинско джоланче със сотиран грах

(обезкостен свински джолан, грах, червен пипер, свинска мас, черен пипер, зехтин, малсо „Гхи“, хималайска сол) – 300 гр.

 

Вечеря:

  1. Запеканка с карфиол и сирена

(карфиол, бяло сирене, кашкавал, пармезан, животинска сметана, зехтин, черен пипер, хималайска сол) – 300 гр.

  1. Салата „Табуле“

(магданоз, домати конкасе, пресен лук, киноа, режимен дресинг )– 250 гр.

 

 

 Четвъртък, 22.10

 

Обяд:

  1. Крем супа от броколи със синьо сирене   

(Броколи, заквасена сметана, синьо сирене, пресен лук, масло ГХИ, черен пипер, хималайска сол) – 300 мл.

  1. Миш-Маш с пресни зеленчуци и кокосово масло

(яйца, червена и зелена чушка, тиквичка, пресен домат, сирене, зехтин, кокосово масло, хималайска сол) – 350гр.

 

Вечеря:

  1. Шпикован свински врат с печен сос и гриловани зеленчуци

(свински врат, червена и зелена чушка, тиквичка, зехтин, черен пипер, хималайска сол) – 350 гр.

  1. Зелена салата класик

(Зелена салата, краставица, пресен лук, яйце, маслини, режимен дресинг, хималайска сол) – 300 гр.

 

 

 

Петък, 23.10

 

Обяд:

  1. Крем супа от тиквички, карфиол и пармезан

(тиквичка, карфиол, заквасена сметана, яйце, пресен лук, масло ГХИ, пармезан, черен пипер, хималайска сол) – 350 мл.

  1. Огретен от тиквички

(тиквички, кашкавал, краве сирене, яйца, животинска готварска сметана, черен пипер, хималайска сол) – 300 гр.

 

 Вечеря:

  1. Пилешки карета със сос от сирена и гъби

(Пилешко филе, синьо сирене, ементал, краве сирене, топено сирене, гъби, животинска сметана, черен пипер, хималайска сол) – 350 гр.

  1. Зелева салата с копър, сметана и орехи

(Зеле, режимен млечен сос със заквасена сметана, черен пипер, копър, орехи, хималайска сол) – 250 гр.